facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Verbouwen van je woning in omgeving Hoogeveen 

Sommige klussen zijn net te groot om zelf te doen. Een verbouwing is een project waar de nodige expertise en vakkundigheid bij aan te pas komen. Hierbij is het van belang om een betrouwbare technische partner te raadplegen. Veelal is er bij een verbouwing een behoefte aan meerdere expertises, of een vakman die meerdere disciplines beheerst. Elektrotechniek, timmerwerk en bijvoorbeeld badkamerbouw zijn volledige van elkaar verschillende vakgebieden, maar ze overlappen elkaar geregeld. Zeker bij grote verbouwingen is dit het geval. Ook in de directe omgeving van Hoogeveen is zo’n betrouwbaar allround bedrijf te vinden. JWE heeft alle kennis in huis om een verbouwing van A tot Z te kunnen aanpakken.

renovatie-huis

Kies wijs 

Juist doordat er bij verbouwingen vaak meerdere vakgebieden met elkaar te maken hebben, is het prettig als je een bedrijf vindt dat allround is. Als dit bedrijf dan ook nog eens uit de omgeving van Hoogeveen komt is dat nog fijner. Communicatie of miscommunicatie tussen verschillende bedrijven kan zo worden voorkomen en onnodig verre reistijden kunnen worden omzeild. Dat scheelt tijd en geld. Intern kan men plannen ook makkelijker op elkaar afstemmen dan wanneer hier nog een derde of zelfs vierde partij bij betrokken is. Ook is het prettig dat jij als opdrachtgever één aanspreekpunt hebt. Kies dus een vakkundig en liefst lokaal bouwbedrijf dat van alle markten thuis is. Kies je bouw- en installatiebedrijf wijs! 

Lokaal vakmanschap 

JWE Montage werkt ook in jouw regio en biedt een breed scala aan bouw- en installatie-expertise. Van kleine tot grote verbouwingen, JWE Montage is allround op het gebied van aan- en verbouw, installatie en onderhoud. Al jouw werkzaamheden zijn bij JWE Montage in vakkundige handen. Wanneer je van plan bent om te gaan verbouwen in de omgeving van Hoogeveen, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bouwplannen. Contacteer JWE Montage via de contactpagina op de website of telefonisch op: 06-281 416 18

 

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen