facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Technische installatie in je woning

 

Hebben de technische installaties in uw woning of bedrijf een te laag rendement, is er sprake van niet functionerende installaties, of wil je simpelweg nieuwe apparatuur laten installeren? Laat je apparatuur dan vakkundig installeren voor een duurzaam resultaat.  Plaatsing en vervanging van je installatie is secuur werk waarvoor een ervaren installateur vereist is. JWE Montage is je als gediplomeerd installateur graag van dienst. 


Regel al je installaties met JWE Montage


Als allround installateur biedt JWE Montage je kwaliteit en ontzorgt je gedurende alle werkzaamheden. Ook je grote projecten kunnen waar nodig in samenwerking met andere specialisten gerealiseerd worden. Onder installatietechniek kun je denken aan het vervangen of installeren van: 

installatiewerk-installatietechniekinstallatiewerk-woning

 

Creatieve oplossingen voor installatietechniek


Wanneer de huidige installatie niet meer betrouwbaar of zelfs vervuilend is biedt JWE Montage graag een oplossing. Ook vanwege de beschikbaarheid van energiezuinigere alternatieven, lagere exploitatiekosten of duurzaam investeren kun je een nieuwe installatie overwegen. Dit brengt mogelijkheden met zich mee voor het klimaat, je comfort en de energiezuinigheid. Al vanaf dag één word je van A tot Z begeleid en waar nodig geadviseerd over de mogelijkheden met betrekking tot nieuwe installaties voor je huis of bedrijf. Zo profiteer je van jarenlange ervaring en kennis bij het maken van je beslissingen. Hoewel je bij het project betrokken wordt, neemt JWE Montage je al het werk uit handen.

 

Contact opnemen

 

 

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen