facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Professionele renovatie van je woning

Bent je niet meer helemaal tevreden over de indeling of afwerking van je woning, maar woon je in een fijne buurt? Dan is het laten renoveren van je woning een aantrekkelijke optie. Door renovatie kan zelfs een stijging van de waarde van je huis gerealiseerd worden. JWE Montage heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van woningrenovaties. 
 

Renovatie van je woning

Met een renovatie bereik je een vernieuwing of verbetering van de huidige staat van je woning. Er zijn dus heel wat verbouwingen die onder renovatie vallen. Er kan bijvoorbeeld een nieuwe badkamer worden geplaatst, een schutting worden vervangen of verplaatst, isolatie worden vernieuwd of elektra en installaties worden aangepast. Voorbeelden van kleine renovaties zijn het herstellen van de voegen, het frezen van de plinten, de dakgoten voorzien van houtdelen en het aanbrengen van sierlijsten. 

woning-renovatie

Jouw renovatiewerkzaamheden in goede handen

Voor zowel kleine als grote renovatieprojecten kun je terecht bij JWE montage. Jouw renovatie wordt van A tot Z geregeld, waar nodig in samenwerking met andere specialisten. Onder andere al je installatiewerk, elektra, timmerwerk, tegelwerk en sanitair is zo in goede handen. Uiteraard wordt hierbij een hoog afwerkingsniveau gegarandeerd. Door ruim 18 jaar ervaring in de elektrotechniek ben je tijdens de renovatie bovendien verzekerd van een goede en veilig werkende installatie. 

Hoogwaardige materialen

Als allround bouw en montage bedrijf hecht ik heel veel waarde aan het werken met hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van Keralit en Protex.  Door het werk met deze duurzame  materialen heeft u wel de uitstraling van hout maar niet de nadelen. Protex is namelijk verwerkbaar als echt hout.  Zo kan er traditioneel worden gebouwd met duurzaamheid van de toekomst.

Als je ten aanzien van duurzaamheid specifieke wensen hebt, ik help je graag mee denken.

Je woning naar wens laten renoveren


Voldoet je woning niet meer aan de huidige eisen voor isolatie, zijn de leidingen voor centrale verwarming nog niet gelegd, of is de indeling simpelweg verouderd? JWE Montage helpt je graag verder. Neem vrijblijvend contact op, of maak via e-mail of telefoon een afspraak.

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen