facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Je woning laten verbouwen

Wil je jouw bestaande woning helemaal naar eigen wens laten aanpassen? Verbouwen kan op allerlei manieren, zoals het plaatsen van een aanbouw of het inpandig verbeteren van je woning. Het verbouwen van je woning kan de waarde van je huis bovendien flink laten stijgen. Een verbouwing heeft echter veel om het lijf en het is dan ook prettig wanneer je een centraal aanspreekpunt hebt waaraan je de zorg voor de verbouwing over kunt laten. JWE Montage regelt het verbouwen van je woning graag van A tot Z en zorgt dat alles soepel verloopt. 
 

huis-laten-verbouwen

Laat je woning verbouwen zonder zorgen

Een huis verbouwen kan onder andere het verbouwen van keuken of badkamer, het vervangen van elektra, het verbeteren van isolatie, het installeren van systemen zoals centrale verwarming en het veranderen van de woonruimte inhouden. Ook een combinatie van deze werkzaamheden is mogelijk, bijvoorbeeld door de elektra of leidingen te vervangen tijdens verbouwing van de betreffende ruimte. De werkzaamheden worden door JWE Montage bijna allemaal in eigen beheer uitgevoerd, waardoor je met slechts één vakbedrijf te maken hebt. Wanneer nodig wordt er echter een specialist ingeschakeld, zodat je dit niet apart hoeft te doen. Je hebt het immers druk genoeg, want het dagelijks leven gaat ondertussen gewoon door. 

 

JWE Montage regelt je verbouwing van A tot Z


JWE Montage is gediplomeerd installateur met jarenlange ervaring, waardoor je verzekerd bent van veilige en goede aanleg van onder andere elektra tijdens het verbouwen. Door veel in eigen beheer te houden en waar nodig samen te werken met geselecteerde specialisten kan hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd worden. Werkzaamheden die JWE Montage tijdens verbouwing in eigen beheer houdt: 
 Timmerwerk
Storten van betonnen vloeren
Afwerking van vloeren
Installatiewerk van onder andere cv, vloerverwarming, wateraansluiting, riolering, gas en elektra.
Renovatie en realisatie van dak en dakkapel
Isolatie
Renovatie en plaatsing van kozijnen
Inbouw en renovatie van badkamers en keukens

 

Hoogwaardige kwaliteit als eindresultaat


Een hoog afwerkingsniveau en klanttevredenheid staan bij JWE Montage centraal. Heb je nieuwe plannen voor je woning en wil je deze graag vakkundig laten realiseren, neem dan gerust vrijblijvend contact op via e-mail of telefoon om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen