facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Timmerman gezocht regio Hoogeveen?

Bij het verbouwen of uitbouwen van je woning komt meer timmerwerk kijken dan je misschien zou verwachten. Voor een duurzaam resultaat is het van groot belang dat dit door een vakman wordt uitgevoerd. JWE Montage heeft ruim 18 jaar ervaring op dit gebied en helpt je graag met de verzorging van al je timmerwerk. 

timmerwerk

Bouw van een woning, tuinhuis of schutting

timmerwerk JWE Montage 2

Niet alleen voor aan- of verbouwing van je woning levert JWE Montage uitsluitend hoogwaardig timmerwerk, maar ook voor de bouw van een tuinhuisje op maat of schutting kun je uitstekend terecht bij JWE Montage. Tevens kan de plaatsing van kozijnen en tuindeuren vakkundig worden gerealiseerd. Voor timmerwerk in en rondom je woning wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen, voor een uitstekend resultaat met een lange levensduur. Een aantal van de mogelijkheden:  

 

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. JWE Montage neemt je bij al je timmerwerk de zorg uit handen. Vrijwel al het timmerwerk realiseer ik zelf, waar nodig in samenwerking met geselecteerde specialisten. 

tuinhuis-op-maat-timmerman-nodig
 

Timmerprojecten van JWE Montage met hoogwaardige kwaliteit


JWE Montage levert een ruim assortiment eindproducten tegen een lage prijs. Door deze volgens de laatste veiligheidsnormen vakkundig te realiseren ben je van kwaliteit én veiligheid verzekerd.
Voor al je kleine en grote timmerprojecten. Bel vrijblijvend of stuur een e-mail voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Contact opnemen

 
elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen