facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Elektrotechniek geregeld in een handomdraai

De techniek staat voor niets en in onze samenleving kunnen we al lang niet meer zonder. Wanneer de elektra in je huis of binnen je bedrijf het af laat weten moet er dus direct iemand ingeschakeld worden. Maar ook wanneer je graag overgaat op de nieuwste technische installaties. JWE Montage heeft als gediplomeerd installateur inmiddels ruim 18 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek en helpt je graag verder. 
 

Allround gediplomeerd elektrotechnicus


Het is van groot belang dat werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek door een gediplomeerde vakman worden uitgevoerd. Dit om ongelukken te voorkomen, want wanneer regels en normen genegeerd worden kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Denk daarbij aan een elektrische schok, maar ook brandgevaar, waarbij jijzelf als eindgebruiker aansprakelijk bent. JWE Montage heeft de juiste papieren in huis voor onder andere de volgende elektrotechnische werkzaamheden: 

 


elektrotechniek-jwe-montage

Alles voor jouw elektraproject geregeld van A tot Z

JWE Montage neemt je graag alles uit handen en regelt bijvoorbeeld de installatie van duurzame systemen zoals zonnepanelen en hybride warmtepompen van A tot Z. Naast eenvoudige werkzaamheden zoals zorgen dat het systeem waarbij je op afstand de thermostaat bijstelt weer werkt, kunnen ook geavanceerde systemen zoals domotica systemen worden geïnstalleerd. Zelfs wanneer je een groot project hebt, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden, kan dit in samenwerking met andere specialisten binnen korte tijd vakkundig worden uitgevoerd.

 

Wil je graag vrijblijvend meer informatie? Mail of bel dan gerust even.

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen