facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Onderhoud van je woning

Het is van groot belang om je woning goed te onderhouden. Door achterstallig onderhoud kunnen er problemen zoals lekkages, kapotte leidingen of houtrot ontstaan. Onder het onderhoud van je huis verstaan we onder andere het schilderen van kozijnen en dakranden, het onderhouden van je cv-ketel, het reinigen van de goten en gevels en het herstellen van voegwerk. JWE Montage verricht vakkundig alle werkzaamheden met betrekking tot onderhoud. 

onderhoud-woning

Achterstallig onderhoud voorkomen

Ook in de toekomst kan achterstallig onderhoud voor problemen zorgen. Door het onderhoud van je woning uit te stellen kan de waarde van je woning dalen. En wil je jouw woning verkopen, dan is deze minder verkoopbaar wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud: alleen al omdat er minder eenvoudig een hypotheek voor te krijgen is. Besteed je het onderhoud van zaken zoals je cv-ketel en het dak zelf uit, dan kun je daar flink op besparen in verhouding met een onderhoudscontract. JWE Montage levert kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen. 

Je woning onderhouden en verbeteren 
 

dakonderhoud-woning

Eventueel kun je er ook voor kiezen om bepaalde afwerking van je woning te laten vervangen met een onderhoudsvrije variant. Zo kan JWE Montage je houten kozijnen, die eens in de paar jaar geschilderd of bijgewerkt moeten worden, vervangen met kunststof kozijnen. Zo ben je minstens 50 jaar lang van het onderhoud van je kozijnen af. Door isolatieglas bespaar je bovendien direct op de energierekening.

 

Bel of mail gerust voor vrijblijvend meer informatie met betrekking tot het onderhoud van je woning.

 

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen