facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Badkamer laten bouwen/verbouwen


Voor een goed begin of juist een goede afsluiting van de dag, wil je een badkamer waarvan je kunt genieten. Comfortabel en smaakvol, van alle gemakken en het juiste sanitair voorzien. JWE Montage verzorgt de bouw van A tot Z dankzij de nodige kennis van het realiseren van leidingen, aansluitingen en het plaatsen van installaties. Zo kun je straks in alle rust genieten van optimaal comfort. 

badkamer-verbouwen

Laat je badkamer verbouwen door een expert

Voor het realiseren van een nieuwe badkamer is de nodige kennis vereist. Het is niet alleen een kwestie van leggen van tegels en vervangen van sanitair, want vaak moeten ook de leidingen worden verlegd om tot de gewenste indeling te komen. Bovendien is het fijn wanneer er tijdsefficiënt gewerkt wordt, zodat je snel weer in je eigen huis kunt douchen. JWE Montage zorgt er daarom voor dat de verbouwing goed en zo snel mogelijk wordt gerealiseerd.
 

De mogelijkheden tijdens de verbouwingbadkamer-laten-verbouwen

Als kleinschalig bedrijf wordt praktisch al het werk door JWE Montage zelf uitgevoerd, waardoor je steeds met dezelfde persoon te maken hebt en rechtstreeks contact kan worden onderhouden. Ik bied je dan ook graag advies tijdens de realisatie van jouw ideale ruimte. Denk niet alleen aan het laten plaatsen van wandtegels, vloer en sanitair naar keuze. Ook kan tijdens het verbouwen een verlaagd plafond met ingebouwde verlichting worden gerealiseerd, of vloerverwarming worden geplaatst. Daarnaast kun je van een droge ruimte een natte ruimte laten maken, of kan er een muur worden verplaatst. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
 

Materialen van hoogwaardige kwaliteit

JWE Montage werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals tegels, sanitair, bad- en douche systemen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, of je wensen alvast met mij bespreken? Dan kan dat door het het contactformulier in te vullen, of vrijblijvend te bellen naar telefoonnummer 06 2814 1618.
 

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen