facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Woning verbouwen gemeente De Wolden 

Bij een verbouwing wil je graag dat deze bekwaam en tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Dat betekent meestal het in de arm nemen van een vakkundig bedrijf. Een specialist uit eigen regio heeft een flink aantal voordelen waarbij een flinke tijdbesparing wel de grootste is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reistijden van de medewerkers naar jouw locatie. Of het nu om het plaatsen van een schutting gaat, een nieuwe veranda of badkamer een aanbouw of een complete verbouwing, ook voor jou is er een lokaal allround bedrijf. Het kiezen van de juiste vakmensen is van groot belang. En waarom zou je jouw partner bij bouw en installatie niet uit gemeente De Wolden kiezen? 

huis-laten-verbouwen

Breed inzetbaar 

Af en toe heb je een klus die jouw eigen vaardigheden overstijgen en soms betreffen je plannen een groter project waarbij vakmensen van verschillende vakgebieden moeten samenwerken. Zo is elektrotechniek een heel ander vakgebied dan timmerwerk of tegelzetten. Een bedrijf dat allround is en vakkenis heeft van de verschillende specialiteiten kan grote voordelen opleveren. De planning kan makkelijker op elkaar worden afgestemd en je hebt slechts één contactpersoon met wie je de planning, het budget en overige zaken kunt afstemmen.. Korte communicatielijnen en een praktische samenwerking zijn prettig en maken de verloop van project een stuk efficiënter. 

Allround vakmanschap 

Bij JWE Montage is het mogelijk een gehele verbouwing van A tot Z onder te brengen. Omdat JWE een all-round bedrijf is kun je hier terecht voor elke klus, of het nu op het gebied van elektro- en installatietechniek, timmerwerken of sanitair is. Hierdoor is jouw opdracht bij JWE Montage in goede handen, of het nu een kleine klus of een grootschalig project betreft. Heb je plannen om te gaan aan- of verbouwen? Heb je een renovatie gepland of moet er onderhoud worden gepleegd? Informeer naar de mogelijkheden voor jouw plannen bij JWE Montage via de contactpagina op de website of telefonisch op: 06-281 416 18

 

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen