facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Tuinhuis op maat laten bouwen

Het hele jaar door kun je genieten van je tuinhuis of veranda. In de herfst en het voorjaar is de temperatuur vaak nog prima en in de winter maak je gebruik van een vuurtje of kachel en een warme fleecedeken. Bovendien zit je in je tuinhuis lekker droog bij nat weer. Bij JWE Montage laat je op vakkundige wijze een tuinhuis op maat bouwen. Kies uit een van de vele ontwerpen en laat dit vervolgens geheel aanpassen in maat en stijl. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

overkapping-laten-maken
 

De mogelijkheden voor een tuinhuis op maat

De mogelijkheden voor je nieuwe tuinhuis zijn oneindig. Van de kleur en uitvoering van het huis zelf tot verschillende daktypen die passen bij je tuin en woning. En hoewel hout de basis voor je tuinhuis vormt, is er toepassing van ander materiaal mogelijk. Bijvoorbeeld tijdens de afwerking van wanden, ramen en deuren of dakbedekking. Zo kun je voor de bouw van een modern tuinhuis bijvoorbeeld kiezen voor glazen schuifwanden en een overkapping. Hierdoor zit je gedurende het grootste deel van het jaar in een ruimtelijk en licht tuinhuis. 
 

Het hele jaar genieten van je tuin met extra isolatie

Tijdens de aanleg van je tuinhuis kan ik indien gewenst extra isolatie aanbrengen. Hierbij kun je kiezen voor wandisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Hierdoor blijft het bij fris weer beter warm en bij warm weer koeler in het tuinhuisje. Vooral wanneer je in de koudere maanden vaak gebruik wilt kunnen maken van het tuinhuis is extra isolatie aan te raden. 

tuinhuis-op-maat-timmerman-nodig
 

Timmerwerk op maat van JWE Montage

Als gecertificeerde installateur en timmerman maak ik niet alleen tuinhuisjes op maat, maar ook schuren, terrasoverkappingen en dakkapellen. Naast timmerwerk help ik je graag bij installatiewerk, elektra, tegelwerk, sanitair en andere bouwwerkzaamheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinhuis op maat, of wil je meer informatie over mijn services, vul dan even het het contactformulier in, of bel vrijblijvend naar telefoonnummer 06 2814 1618. Graag realiseer ik een tuinhuis op maat waar je het hele jaar door van geniet.

Naar het contactformulier

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen