facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Huis verbouwen gemeente De Wolden

Wil je graag je huis laten verbouwen gemeente De Wolden, omdat de inrichting verouderd is of je de indeling wilt veranderen? JWE Montage regelt je verbouwing als allround bedrijf graag van A tot Z. Niet alleen het timmerwerk wordt op professionele wijze verzorgd, ook de leidingen en elektra zijn in handen van een ervaren installateur. De zorg voor je verbouwing wordt je geheel uit handen genomen. Eén bedrijf voor al jouw verbouwingswerkzaamheden

onderhoud-woning

Je hele huis verbouwen met één aannemer

Door te werken met één aanspreekpunt heb je een beter overzicht over de verbouwing, terwijl je er zelf geen omkijken naar hebt. Uiteraard wordt hierbij garantie gegeven op arbeid en materiaal. Een aantal mogelijkheden bij de verbouwing van je woning: 
 


Hoewel bovenstaande werkzaamheden veelal in eigen beheer gehouden worden, kunnen deze of andere werkzaamheden zoals het stucwerk bij grotere projecten worden uitbesteed. Zo hoef je zelf niet naar verschillende bedrijven op zoek te gaan. Er wordt uitsluitend samengewerkt met bedrijven die net als JWE Montage kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook voor bedrijven kan zo een verbouwingsproject worden gerealiseerd. 

JWE Montage voor verbouwing van je woning in gemeente De Wolden

JWE Montage bevindt zich in Kerkenveld bij Hoogeveen, omgeving gemeente De Wolden. Wil je jouw huis laten verbouwen in de gemeente De Wolden, dan help ik je graag verder met de complete verzorging. Jouw woning verbouwd zoals jij wilt, met zo min mogelijk zorgen. Ook voor andere werkzaamheden zoals de verzorging van je elektra, installatietechniek of woningrenovatie kun je bij JWE Montage terecht. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via e-mail of op telefoonnummer +31 (0)6 281 416 18.

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen