facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Huis laten verbouwen

Het verbouwen van je huis kan op verschillende manieren. Zo kun je de vloeren laten vervangen, tussenmuren laten verwijderen, het dak laten isoleren of je huis volledig laten renoveren. Wat jouw verbouwingswerkzaamheden ook zijn: JWE Montage realiseert de verbouwing van je woning en zorgt dat je er geen omkijken meer naar hebt. 

Contact opnemen

huis-laten-verbouwen

Waarom je huis laten verbouwen?

Wanneer je al een tijd in dezelfde woning woont, kan het fijn zijn om het een en ander te laten verbouwen. Bijvoorbeeld om te zorgen voor energiebesparing door verouderde aspecten te vernieuwen. Of om simpelweg je woonplezier te hernieuwen. Ook wanneer je net je woning hebt gekocht kan een verbouwing oplossing bieden. Soms zijn bepaalde onderdelen van je nieuwe woning verouderd en is een verbouwing hoognodig. Maar soms is het juist een manier om van je nieuwe huis een eigen woning te maken. Bijvoorbeeld door de indeling aan te passen voor meer comfort, of door de uitstraling aan te passen op je persoonlijke voorkeur. JWE Montage helpt je verder door jouw wensen in kaart te brengen en je huis daarop aan te passen. 

woning-renovatie


De mogelijkheden bij de verbouwing van je woning

Als gediplomeerd installateur is JWE Montage van alle markten thuis. Hij verzorgt graag al je installatietechniek, elektra, timmerwerk, tegelwerk en sanitair met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Denk hierbij aan verbouwingswerkzaamheden zoals: 

Laat je woonwensen realiseren door JWE Montage

Bij JWE Montage kun je terecht voor de verbouw of uitbreiding van je woning, zoals een aanbouw of opbouw. Maar ook voor renovatie, timmerwerk, installatietechniek en elektrowerkzaamheden. Alle werkzaamheden worden vakkundig en volgens de laatste veiligheidsnormen gerealiseerd, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief eindresultaat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw verbouwing.

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen