facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Vakkundig ZZP Timmerman voor timmerwerk

Ben je op zoek naar een vakkundig timmerman voor timmerwerk? Dan kan JWE montage je helpen met iedere timmerklus, van een klein karwij tot het laten maken van kasten op maat, of het betimmeren van een complete zolder of vliering. Graag adviseer ik je over de mogelijkheden voor de klus die je wilt laten uitvoeren. Als ZZP timmerman help ik je op professionele en vertrouwde wijze. Of je nu al een heel project hebt uitgetekend, of slechts een idee in gedachten hebt. 

Ik wil mijn huis laten verbouwen Offerte aanvragen

timmerwerk JWE Montage 2

Een timmerman met aandacht voor detail

Graag voer ik al jouw timmerwerkzaamheden op maat en naar wens uit. Dankzij scherpe prijzen betaal je hiervoor nooit teveel en ik zorg bovendien voor een uitstekende afwerking. Hoewel ik voor grote projecten soms de hulp van andere vakmensen inschakel, blijf ik gedurende het hele project je aanspreekpunt. Hierdoor wordt de zorg voor je project je geheel uit handen genomen. Of je nu op zoek bent naar een vakman die met dakramen of een dakkapel de zolder verruimt, of naar een professional die meubelen of kasten voor je op maat kan maken. 


Timmerwerk en andere verbouw-werkzaamheden op maat

Naast timmerwerkzaamheden zoals onderhoud aan je woning, uitbouw of het vernieuwen van een trap, kun je mij tevens inschakelen voor andere werkzaamheden. Als allround installateur help ik je graag met de volgende werkzaamheden:


JWE Montage voor vakkundig timmerwerk

JWE Montage maakt gebruik van professionele materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor worden je timmerwerkzaamheden vakkundig en secuur uitgevoerd. Als allround installateur voorkom ik daarbij ieder veiligheidsrisico. Wil je graag meer weten, neem dan contact op via het contactformulier of bel naar telefoonnummer 06 2814 1618 voor meer informatie.

Contact Opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen