facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Timmerman nodig in omgeving Meppel?

Er zijn klussen die men liever overlaat aan een echte vakman. Timmerwerk is daar een goed voorbeeld van. Waar vakkundig timmerwerk vele jaren comfort en plezier kan bieden, kan een slecht uitgevoerde klus tot kommer en kwel leiden. Kies ook jouw specialist in timmerwerken uit de regio Meppel dus zorgvuldig. Een goed vakman heeft een enorme toegevoegde waarde of het nu een kleine klus betreft, een ver- of aanbouw of een complete renovatie, voor het timmerwerk is vakkundigheid, kennis en ervaring een must. Ook in de omgeving van Meppel helpt JWE  je graag bij met het uitwerken van je plannen en de uitvoering er van. 

timmerwerk JWE Montage 2


Materiaal timmerwerk

Bij timmerwerken wordt veel gebruikt gemaakt van hout. Een prachtig multifunctioneel natuurproduct dat bij vakkundige verwerking schitterende resultaten oplevert. Bij timmerwerken worden echter ook andere materialen gebruikt en verwerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gipsplaten, metaalverbindingen of bij kozijnen, ramen en deuren aan glas. Hout is goed te combineren met allerhande andere bouwmaterialen maar vereist vooral bij grotere klussen kennis en ervaring. JWE Montage helpt bij de juiste materiaalkeuze. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld een bepaalde houtsoort ook sterk en duurzaam genoeg is voor jouw geplande timmerwerken. 


Kies voor vakmanschap 

Ook in de regio Meppel staat JWE Montage haar klanten bij tijdens het plannen en uitvoeren van deskundig timmerwerk. Daarnaast is JWE Montage een allround specialist in de regio Meppel. Van timmerwerk en elektrotechniek en van installatietechniek tot sanitair, JWE Montage heeft kennis van alle vakgebieden. Dit betekent dat je alle verbouw- aanbouw- en onderhoudswerkzaamheden door één en het zelfde bedrijf kunt laten uitvoeren. In de praktijk scheelt dat veel tijd en geld. Het is veel makkelijker een vast aanspreekpunt te hebben in plaats van het communiceren en plannen met veel verschillende partijen.  JWE Montage is de allround specialis in jouw regio! Informeer naar de mogelijkheden voor jouw plannen bij JWE Montage via de contactpagina op de website of telefonisch op: 06-281 416 18

 

Contact opnemen

 

 

 

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen