facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Timmerman nodig in omgeving Hoogeveen?


Timmerman is een vakmanschap op zich. Of het nu gaat om een kleine klus, een uitbouw, een dakkapel, een aanbouw of om een volledige verbouwing, wanneer er met hout wordt gewerkt dan is de kennis en vakkundigheid van een goede timmerman onmisbaar. Een hoogwaardig materiaal als hout verdient het inzicht en de kennis van een vakman. Daarnaast wil je uiteraard voor jouw constructies ook niets minder dan het beste. JWE is een ervaren en gedreven specialist wanneer het om timmerwerken gaat.

timmerwerk JWE Montage 4


Hout als basismateriaal

Hout is een prachtig materiaal dat al eeuwen lang gebruikt wordt voor bouw, verbouw en aanbouw. Niet voor niets kiezen veel mensen vaak voor hout als basismateriaal. Hout is bewerkbaar, multifunctioneel en is beschikbaar in vele soorten. Daarnaast heeft hout een warme uitstraling en is het goed toepasbaar bij zowel klassieke als moderne constructies. Hout is een materiaal dat perfect te combineren is met andere bouwmaterialen waardoor het zich goed leent voor vele toepassingen in de bouw. JWE montage kan je adviseren bij het kiezen van de juiste houtsoort en de ruime mogelijkheden om jouw bouwplannen te realiseren. 


Vakmanschap van JWE Montage

JWE Montage biedt vakmanschap op het gebied van timmerwerken in de regio Hoogeveen en realiseert jouw plannen graag.  Dankzij het brede aanbod aan technische-, bouw- en verbouwdiensten kun je jouw gevarieerde opdrachten bij één bedrijf onder brengen en ben je verzekerd van een hoogwaardige afwerking. Van vakkundig timmerwerk, elektrotechniek, installatietechniek, sanitair en van verbouw tot renovatie en onderhoud, JWE Montage is een allround specialist in de omgeving van Hoogeveen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw plannen bij JWE Montage via de contactpagina op de website of telefonisch op: 06-281 416 18

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen