facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Nieuwe schutting laten plaatsen

Veel tuinen in Nederland worden al afgeschermd door middel van een schutting. Er zijn dan ook genoeg redenen om te investeren in een afrastering van je tuin. Omdat het plaatsen van een omheining een behoorlijke klus is, kun je jouw tuinafscheiding vakkundig laten plaatsen door JWE Montage. Ik heb ruime ervaring in het plaatsen van onder andere schuttingen en tuinhuisjes en zorg er graag voor dat de tuinomheining waarvoor je kiest netjes in je tuin komt te staan. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

timmerwerk

De voordelen van een tuinafscheiding

Een afrastering in je tuin laten plaatsen heeft verschillende voordelen. De belangrijkste reden om een omheining te laten plaatsen is uiteraard het verhogen van de privacy in je tuin en eventueel in huis. Maar een tuinafscheiding biedt nog meer voordelen: 

Vakkundig je schutting laten plaatsen

Daarnaast heb je niet alleen de keuze uit hout wanneer je kiest voor een mooie tuinafscheiding, maar ook voor gaaspanelen, natuursteen, beton, tuinschermen en een tuinhek. Zo past je tuinafscheiding straks perfect bij de rest van je tuin en de uitstraling van je woning. Het plaatsen van je omheining laat je vervolgens het beste over aan een vakman. Mensen die zelf een afrastering plaatsen lopen namelijk achteraf tegen problemen aan. Zo blijkt de schutting niet waterpas, of is de fundering niet stevig genoeg. Door je omheining te laten plaatsen door JWE montage ben je verzekerd van een stevige nieuwe omheining waar je nog jaren van kunt genieten. 

overkapping-laten-maken

Professioneel timmerwerk voor binnen en buiten

JWE Montage plaatst niet alleen je tuinomheining op professionele wijze, maar kan je ook helpen op het gebied van verbouwwerkzaamheden, renovatie en onderhoud van je woning. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuinafscheiding en wil je graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar telefoonnummer 06 2814 1618. Ik zorg graag voor een kwalitatieve tuinomheining die past bij jouw woning.
 

Meer weten? 

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen