facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Nieuwe keuken laten bouwen

Wil je dat jouw nieuwe keuken optimaal gebruik maakt van de ruimte en perfect aansluit op je interieur? Kies dan niet voor een prefab keuken van een keukengigant, maar voor echt vakmanschap van een timmerman. JWE Montage heeft jarenlange ervaring als professioneel gecertificeerd installateur en timmerman en maakt jouw keuken uniek. Laat jouw complete keuken op maat maken zodat deze volledig is afgestemd op jouw wensen. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

timmerwerk

Laat jouw nieuwe keuken bouwen door een vakman

Een keuken is vaak een investering voor het leven, waardoor de uitstraling tijdloos en de afwerking van hoge kwaliteit moet zijn. Ik ontwerp dan ook graag een keuken voor je die ook na meerdere jaren nog gebruiksvriendelijk en uniek is. Ik kan daarbij een keuken bouwen voor verschillende toepassingen en in alle gewenste afmetingen. Ik help je bij het ontwerp en bouw vervolgens jouw droomkeuken op maat. Hierbij komt niet alleen het inbouwen van de kastjes kijken, maar ook het demonteren van de oude keuken en het verleggen van leidingen en aansluitingen zodat deze perfect aansluiten op de nieuwe indeling. Ook stucwerk, verven en een eventuele uitbreiding van de meterkast voer ik vakkundig uit. 

installatiewerk-woning

Een nieuwe keuken of renovatie van de bestaande keuken

Niet alleen voor het bouwen van een compleet nieuwe keuken, maar ook voor renovatie van de oude keuken kun je bij mij terecht. Hierbij worden alleen de frontjes van de keukenkastjes en het aanrechtblad vervangen. Zo heb je een keuken met een nieuwe uitstraling tegen lagere kosten. Daarnaast verzorg ik niet alleen graag je timmerwerk, maar ook tegelwerk, sanitair, installatiewerk en elektra. Eventueel grotere projecten voer ik in samenwerking met andere specialisten perfect voor je uit. Vul voor vrijblijvend meer informatie over wat ik kan betekenen voor jouw project het contactformulier in, of bel naar telefoonnummer 06 2814 1618. Ik maak graag je keuken op maat en zorg zo voor een unieke uitstraling die aansluit op jouw interieur.

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen