facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Dakkapel laten plaatsen of vervangen

Een dakkapel zorgt voor meer ruimte en licht in je zolder of slaapkamer. Met een kleine dakopbouw van 2 meter win je tot wel 4 vierkante meter extra woonruimte. Bovendien stijgt de waarde van je woning door de extra ruimte die wordt gecreëerd. Wil je een uitbouw op maat laten bouwen, laat dit dan doen door JWE Montage. Als gecertificeerd installateur en timmerman ga ik vakkundig en efficiënt te werk bij de bouw van jouw kapel. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

dakkapel-laten-plaatsen

Een nieuwe dakkapel laten plaatsen

Natuurlijk kun je een dakopbouw ook zelf plaatsen, maar de meeste mensen kiezen daar niet voor omdat het een erg secuur werk is en het op grote hoogte gedaan moet worden. Wanneer de loodslabben niet goed geplaatst worden en de aansluiting op het dak niet goed is kun je namelijk al snel last krijgen van lekkage. Door je uitbouw te laten plaatsen door JWE Montage gebeurt dit goed en kun je decennialang genieten van je nieuwe dakkapel. Het voordeel van een dakopbouw op maat is daarnaast dat je kunt kiezen voor een bepaalde raamindeling, afwerking en accessoires zoals rolluiken en ventilatierooster. 
 

De bestaande dakopbouw vervangen

Heb je al een dakopbouw maar is deze sterk verouderd, dan kan JWE Montage vakkundig de oude opbouw verwijderen en een nieuwe plaatsen. Ook wanneer je last hebt van lekkage kan ik het lek detecteren en bijvoorbeeld loodslabben die scheuren vertonen of verouderde dakbedekking vervangen. In sommige gevallen is de fundering echter zodanig aangetast door slechte weersomstandigheden dat ook in dit geval vervanging de beste optie is. Ook hierin kan ik je vakkundig adviseren. 

dakkapel-uitbouw-woning

Vakkundig je kapel laten vervangen of plaatsen

Wil je een nieuwe dakopbouw laten plaatsen of je huidige opbouw of een deel daarvan laten vervangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier, of bel naar telefoonnummer 06 2814 1618. Ook kun je bij JWE Montage terecht voor andere bouw- en verbouwwerkzaamheden, installatiewerk en elektra. Graag voorzie ik jouw woning van een kapel op maat naar jouw persoonlijke wensen.

Contact opnemen

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen