facebook 06 - 28 14 16 18 info@jwemontage.nl

Je Badkamer renoveren 

Met badkamerrenovatie bereik je een zo goed als nieuwe badkamer, voor een aanzienlijk scherpere prijs dan bij verbouwing. Bij badkamerrenovatie kun je denken aan het vernieuwen van de wandtegels en vloeren, het beter wegwerken van leidingen, of het vernieuwen van het sanitair. JWE Montage realiseert de renovatie binnen korte tijd, doordat er geen verandering wordt aangebracht in de indeling. Binnen een handomdraai geniet jij van meer comfort en luxe. 

Neem direct contact op
 

Bereik eenvoudig een luxe uitstraling in je badkamer

Badkamerrenovatie wordt steeds populairder, doordat de ruimte een compleet nieuwe uitstraling krijgt met zo min mogelijk hak- en breekwerk. Doordat JWE Montage tijdsefficiënt te werk gaat heb je zo min mogelijk last van de werkzaamheden en kun je binnen korte tijd weer in je eigen huis douchen. Van tevoren wordt de planning met je doorgenomen, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien heb je door het kleinschalige karakter van JWE Montage slechts één aanspreekpunt en direct contact. 
 

badkamer-verbouwen

Nog lang van de badkamerrenovatie genieten

Hoe lang je nieuwe badkamer meegaat, hangt af van het materiaal en het werk dat wordt geleverd tijdens de renovatie. Niet alleen heeft JWE montage jarenlange ervaring in het verbouwen en vernieuwen van badkamers, ook wordt er uitsluitend met de beste materialen gewerkt. Door te werken met het beste sanitair, onderdelen en tegels, kun je nog lang van het resultaat genieten. 
 

Badkamerrenovatie door JWE Montage

Badkamerrenovatie is een van de veel voorkomende bouwwerkzaamheden door JWE Montage. Ik zorg er tijdens de planning voor dat alle werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar aansluiten en de renovatie zo snel mogelijk wordt gerealiseerd. Vaak kan dit al binnen enkele weken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor badkamerrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel naar telefoonnummer 06 2814 1618 voor informatie over deze en andere door mij uitgevoerde klussen zoals timmerwerk, elektrotechniek, installatietechniek of zelfs de verbouwing van je gehele woning.

elektrotechniek
Timmerwerk
elektrotechniek
Elektro techniek
installatietechniek
Installatie techniek
badkamer
badkamer bouw
verbouw
verbouw
renovatie
renovatie
onderhoud
onderhoud

Over mij

Met mijn bedrijf JWE Montage heb ik ruim 18 jaar ervaring als timmerman en ben tevens gediplomeerd installateur. Bij mij kun je dan ook terecht voor het realiseren van kleinschalige verbouwingen maar ook voor het vernieuwen van je keuken of badkamer. Voor het plaatsen van je tuinhuis, veranda, schutting en andere timmerwerken ben je bij mij aan het juiste adres. Als gediplomeerd installateur kan ik je ook helpen bij het vernieuwen van elektra en installatiewerk en zorg ik er voor dat de werkzaamheden veilig plaatsvinden en garandeer ik een hoogwaardig eindresultaat. 


Een opdracht voor JWE montage? Neem contact met mij op

Contact opnemen